Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKU3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband. Dit horloge is ontworpen om jouw leven gemakkelijker en georganiseerder te maken. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je horloge gedurende de dag. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus volgen en eventuele schommelingen in je menstruatie in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je belangrijke meldingen kunt volgen, zonder dat je je horloge hoeft op te tillen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Dit horloge is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het is waterdicht en stofbestendig, waardoor je het zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. Daarnaast kun je de lege batterij van je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen dankzij de snellaadfunctie. De roestvrijstalen horlogekast geeft deze Series 8 een luxe uitstraling, waardoor het een perfect accessoire is voor elke gelegenheid. Houd er wel rekening mee dat je een eSim abonnement.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast van de Apple Watch Series 8 zie jij er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals