Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKX3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband. Dit geavanceerde horloge is uitgerust met talloze functies die jouw dagelijks leven gemakkelijker maken. Dankzij de energiebesparende modus gaat de batterij van de Series 8 tot wel 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Een opvallende nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je jouw vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en menstruatieschommelingen nauwlettend in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je het horloge hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Daarnaast is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Het opladen van de batterij is ook geen probleem, dankzij de snellaadfunctie laadt de lege batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80 procent. Het elegante design van de rvs horlogekast en de milanese polsband geeft de Apple Watch Series 8 een luxe uitstraling. Houd er echter rekening mee dat je geen adapter meegeleverd krijgt. Om het horloge op te laden via.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en de Milanese polsband van Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de Apple Watch Series 8 te gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Grafiet Rvs Milanese Polsband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals