Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNK43NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Blijf altijd op de hoogte en zorg goed voor je gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Met de energiebesparende modus kan de Series 8 wel tot 36 uur meegaan, twee keer zo lang als zijn voorganger, de Series 7. Een nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieveranderingen kunt monitoren. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd zien en je meldingen in de gaten houden. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt hem zelfs dragen tijdens het zwemmen. Dankzij de snellaadfunctie kun je de lege batterij van je Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Om gebruik te maken van de 4G functie heb je een eSim abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze Apple Watch is jouw perfecte metgezel voor een moderne en actieve levensstijl.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. --> Met jouw Apple Watch ben je altijd bereikbaar via 4G. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. --> Dankzij de energiebesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met de lichaamstemperatuursensor. --> Registreer je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Maak gebruik van de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals