1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Deze innovatieve smartwatch houdt je altijd verbonden en stijlvol. De meegeleverde oplader en adapter zorgen ervoor dat je gemakkelijk je Apple Watch kunt opladen, waar je ook bent. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 tot wel 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Maar dat is niet alles, deze nieuwste versie bevat ook een lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus volgen en je menstruatieschommelingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en op de hoogte blijft van je meldingen. De Apple Watch Series 8 is tevens uitgerust met een ECG hartslagmeter, waarmee je nauwkeurig je hartslag kunt meten en zelfs hartfilmpjes kunt maken. Met zijn waterdichtheid en stofbestendigheid kun je deze smartwatch zelfs gebruiken tijdens het zwemmen. En dankzij de snellaadfunctie kun je de batterij van je Apple Watch Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Om gebruik te maken van de 4G functie, heb je een eSim abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, is het belangrijk.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je hebt altijd 4G-bereik op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals