Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKA3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband. Dankzij de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Naast de verbeterde batterijduur heeft de Series 8 ook een nieuwe functie: de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus in kaart brengen en je menstruatieschommelingen bijhouden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt volgen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Daarnaast is de Series 8 waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook kunt dragen tijdens het zwemmen. En als je batterij bijna leeg is, hoef je niet lang te wachten. Met de snellaadfunctie laad je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80 procent. Houd er wel rekening mee dat je een eSim-abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de 4G-functie. Controleer dus of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact, gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze Apple Watch is de perfecte metgezel voor een actieve levensstijl en biedt talloze mogelijkheden.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading. Breng jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus in kaart met de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Gebruik de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals