Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Met de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband blijf je nog langer op de hoogte van al je berichten en houd je jouw gezondheid nauwlettend in de gaten. Deze prachtige smartwatch wordt geleverd met een oplader, zodat je altijd en overal je Apple Watch kunt opladen. De Series 8 heeft een energiebesparende modus waarmee hij tot wel 36 uur meegaat, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Een opvallende nieuwe functie op de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en eventuele menstruatieschommelingen in de gaten houden. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt bijhouden, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. De Apple Watch Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. Bovendien laadt de Series 8 super snel op. In slechts 45 minuten is je lege batterij al voor 80 procent opgeladen. Om gebruik te maken van de 4G functie heb je een eSim abonnement nodig, dus controleer of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, is een iPhone vereist.

Pluspunten
  • Met de Apple usb C adapter die meegeleverd wordt, kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je hebt altijd 4G-bereik op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je maakt gebruik van de 4G functie met een eSim abonnement

    .

    Controleer grondig of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm RED Aluminium RED Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals