Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNK73NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

"Met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband blijf je niet alleen op de hoogte van je berichten, maar ook van je gezondheid. Deze geavanceerde smartwatch is voorzien van een energiebesparende modus, waardoor de batterij tot wel 36 uur meegaat - twee keer zo lang als zijn voorganger, Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een nieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus in kaart kunt brengen en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen in de gaten kunt houden, zonder dat je het horloge hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Maak je geen zorgen over water- en stofschade, want de Series 8 is waterdicht en stofbestendig. Je kunt hem dus gerust omdoen tijdens het zwemmen of in stoffige omgevingen. Dankzij de snellaadfunctie hoef je nooit lang te wachten totdat je horloge weer klaar is voor gebruik. Je kunt de lege batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent opladen. Houd er rekening mee dat je een eSim abonnement nodig hebt om gebruik te maken van de 4G functie. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw Apple Watch. De Apple Watch Series 8 gaat tot 36 uur mee op één batterijlading dankzij de batterijbesparende modus. Volg jouw vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G functie met een eSim abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals