Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. Deze stijlvolle smartwatch houdt je altijd verbonden met de wereld om je heen. Met de meegeleverde oplader en adapter sluit je eenvoudig je Apple Watch aan op het stopcontact, zodat je altijd voldoende batterij hebt. De Apple Watch Series 8 is voorzien van een energiebesparende modus, waardoor hij tot wel 36 uur meegaat. Dat is twee keer zo lang als de vorige Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt volgen, zonder dat je het scherm hoeft te activeren. Met de ECG hartslagmeter krijg je nauwkeurige metingen van je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. En dankzij de waterdichte en stofbestendige eigenschappen kun je de Apple Watch Series 8 zelfs tijdens het zwemmen blijven dragen. Met de snellaadfunctie laad je de batterij van je Apple Watch Series 8 in slechts 45 minuten voor 80 procent op. Let op dat je voor de 4G functie een eSim abonnement nodig hebt. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrekken van 14.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je hebt altijd 4G-connectiviteit op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals