1. blackfriday
  2. Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MP4J3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Blijf altijd op de hoogte van je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Dit horloge gaat nog langer mee dan zijn voorganger, de Series 7, dankzij de energiebesparende modus die ervoor zorgt dat de batterij tot wel 36 uur meegaat. Daarnaast beschikt de Series 8 over een gloednieuwe lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Op het always-on scherm kun je altijd de tijd aflezen en blijf je op de hoogte van je meldingen. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. En maak je geen zorgen als je wilt gaan zwemmen, want de Series 8 is waterdicht en stofbestendig. Je kunt hem dus gewoon omhouden, zelfs tijdens het zwemmen. Het opladen van de batterij gaat razendsnel dankzij de snellaadfunctie. In slechts 45 minuten laad je de lege batterij voor 80 procent op. Let wel op dat je een eSim-abonnement nodig hebt om gebruik te maken van de 4G-functie. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er ook rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Met de Apple Watch Series.

Pluspunten
  • Je hebt altijd 4G-connectiviteit op je Apple Watch. Met de batterijbesparende modus kan de Apple Watch Series 8 tot wel 36 uur meegaan op één batterijlading. Houd je vruchtbaarheidscyclus en menstruatiecyclus bij met behulp van de lichaamstemperatuursensor.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G-functie met een eSim-abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt de Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals