Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Blijf langer op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Met de meegeleverde oplader sluit je eenvoudig de oplaadkabel aan op het stopcontact. In de energiebesparende modus gaat Series 8 tot wel 36 uur mee, wat twee keer zo lang is als de vorige Series 7. Een nieuwe toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je jouw vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Op het always-on scherm heb je altijd zicht op de tijd en blijf je op de hoogte van al je meldingen. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. De Series 8 is waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem ook kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Dankzij de snellaadfunctie laad je de batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80%. Let op: om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 21 cm. Let op: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, is er nog een iPhone nodig voor de installatie en configuratie van het horloge.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen Apple usb C-adapter sluit je de oplaadkabel van je Apple Watch aan op het stopcontact. Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de batterijbesparende modus gaat de Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Je gebruikt de 4G functie met een eSim abonnement

    .

    Controleer goed of jouw provider dit aanbiedt. Je kunt Apple Watch Series 8 niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Aluminium Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals