Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKE3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband

Blijf op de hoogte van al je berichten en houd je gezondheid in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband. Dit horloge is een ware krachtpatser en gaat tot wel 36 uur mee in de energiebesparende modus, twee keer zo lang als de vorige Series 7. Maar dat is niet het enige wat deze nieuwe versie te bieden heeft. De Apple Watch Series 8 beschikt nu ook over een lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en je menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het altijd-aan scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en je meldingen kunt checken, zonder je pols te hoeven draaien. Met de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. En maak je geen zorgen als je van plan bent om te gaan zwemmen, dit horloge is waterdicht en stofbestendig. Maar dat is nog niet alles! De Apple Watch Series 8 heeft ook een snellaadfunctie, waardoor je de lege batterij in slechts 45 minuten voor 80 procent kunt opladen. De roestvrijstalen horlogekast geeft dit horloge een luxe uitstraling. Let wel op, om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Houd er ook rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen.

Pluspunten
  • Je hebt altijd 4G-connectiviteit op je Apple Watch. Met de roestvrijstalen horlogekast van Apple Watch Series 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Series 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kun je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals