Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader

Blijf altijd op de hoogte van je belangrijke berichten en houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband. Met de meegeleverde oplaadkabel en adapter sluit je eenvoudig je horloge aan op het stopcontact. De energiebesparende modus zorgt ervoor dat de Series 8 tot wel 36 uur meegaat, wat twee keer zo lang is als zijn voorganger, de Series 7. Daarnaast beschikt de Series 8 over een nieuwe functie, namelijk de lichaamstemperatuursensor. Hiermee kun je je vruchtbaarheidscyclus bijhouden en eventuele schommelingen in je menstruatie in de gaten houden. Op het always-on scherm van de Apple Watch Series 8 zie je altijd de tijd en blijf je op de hoogte van al je meldingen. Met de ECG hartslagmeter meet je nauwkeurig je hartslag en kun je zelfs hartfilmpjes maken. Het horloge is waterdicht en stofbestendig, waardoor je het ook tijdens het zwemmen kunt dragen. Dankzij de snellaadfunctie laad je de lege batterij van de Series 8 binnen slechts 45 minuten voor 80 procent op. De roestvrijstalen horlogekast geeft de Series 8 een luxe uitstraling, waardoor het horloge een echte eyecatcher is. Om gebruik te kunnen maken van de 4G functie van de Apple Watch Series 8 heb je een eSim abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbied.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter kun je de oplaadkabel van je Apple Watch aansluiten op het stopcontact. Je hebt altijd 4G-connectiviteit op je Apple Watch. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast van Apple Watch Series 8 maak je een stijlvolle indruk.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kun je de Apple Watch Series 8 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Zilver Rvs Witte Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals