1. blackfriday
  2. Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L

Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFP3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L

Houd je voortgang bij tijdens het sporten met de robuuste Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L. Dit stevige en duurzame horloge is gemaakt van titanium en kan tegen een stootje. Het is stofbestendig, waterdicht en speciaal ontworpen voor activiteiten in de ruige natuur. Het Alpine bandje is voorzien van een roestbestendige titanium haak, waardoor het altijd stevig om je pols blijft zitten. Op het grote en heldere 49 millimeter scherm kun je tijdens het sporten in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens zien, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als je gps gebruikt. De nieuwe gps-sensor is extra nauwkeurig en werkt ook goed in bosrijke gebieden of tussen hoge gebouwen. Bovendien kun je de Watch Ultra gemakkelijk bedienen met natte handen of handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en nieuwe actieknop. Met de 4G-functie van de Watch Ultra kun je bellen en berichten versturen zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Hiervoor heb je wel een eSim-abonnement nodig. Let er dus goed op of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Je krijgt geen eSim-abonnement bij de aankoop van de Watch Ultra. Kortom, met de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L haal je een krachtig en betrouwbaar horloge in huis dat perfect is voor sporters die graag de natuur opzoeken.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere 49 mm scherm zie je tijdens het sporten in één oogopslag al je fitnessgegevens. De batterij van Apple Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast houd je jouw Watch om tijdens elke sport. Op het grote en heldere 49 mm scherm worden al je fitnessgegevens in één oogopslag weergegeven tijdens het sporten. De batterij van de Apple Watch Ultra gaat wel tot 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je jouw Watch tijdens elke sport dragen.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een diameter van 49 mm, wat groter is dan andere modellen van de Apple Watch. Je kunt Apple Watch Ultra niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Groen L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals