Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFR3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M

Bij de aankoop van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M krijg je niet alleen een robuust en duurzaam horloge, maar ook een betrouwbare metgezel tijdens al je sportactiviteiten. Dit titanium horloge is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de ruige natuur en is stofbestendig en waterdicht. Het Alpine bandje, voorzien van een roestbestendige titanium haak, zorgt ervoor dat het horloge altijd stevig om je pols blijft zitten, zelfs tijdens de meest intense workouts. Het grote en heldere 49 millimeter scherm van de Apple Watch Ultra geeft je in één oogopslag alle belangrijke fitnessgegevens weer, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als je gebruik maakt van de gps-functie. Deze nieuwe gps-sensor is zeer nauwkeurig en werkt zelfs in bosrijke omgevingen of tussen hoge gebouwen. De Watch Ultra is ontworpen om gemakkelijk te bedienen, zelfs met natte handen of handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en de nieuwe actieknop. Een unieke eigenschap van de Apple Watch Ultra is de ingebouwde 4G-functie, waarmee je kunt bellen en berichten kunt versturen zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Hiervoor heb je wel een eSim-abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Met de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M ben je.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere 49 mm scherm kun je al je fitnessgegevens in één oogopslag zien tijdens het sporten. De batterij van de Apple Watch Ultra gaat wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je je Watch bij elke sport omhouden.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een grotere diameter van 49 mm dan andere modellen van de Apple Watch. Apple Watch Ultra is niet te gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals