Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFQ3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S

Houd tijdens het sporten je voortgang bij met de robuuste Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S. Dit stevige titanium horloge kan tegen een stootje en is speciaal gemaakt voor activiteiten in de ruige natuur. Het horloge is stofbestendig en waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken tijdens avontuurlijke sporten. Het Alpine bandje met roestbestendige titanium haak zorgt ervoor dat het horloge altijd stevig om je pols blijft zitten, zelfs bij de meest intense workouts. Op het grote en heldere 49 millimeter scherm van de Apple Watch Ultra kun je tijdens het sporten in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens zien. Zo kun je je hartslagzones en snelheid in de gaten houden. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als de gps-functie is ingeschakeld. De nieuwe gps-sensor is extra nauwkeurig en werkt zelfs in het bos of tussen hoge gebouwen. Met de grotere kroon en de nieuwe actieknop kun je de Watch Ultra gemakkelijk bedienen, zelfs met natte handen of handschoenen aan. Met de 4G-functie van de Apple Watch Ultra kun je bellen en berichten versturen zonder dat je je iPhone bij je hoeft te hebben. Hiervoor heb je wel een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: je krijgt geen eSim-abonnement bij aankoop van dit horloge, dus zorg ervoor dat je er een hebt voordat.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere scherm van 49 mm kun je al je fitnessgegevens in één oogopslag zien tijdens het sporten. De batterij van de Apple Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je jouw Watch omhouden tijdens elke sport.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een grotere diameter van 49 mm dan andere modellen van de Apple Watch. Je kan de Apple Watch Ultra niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Alpine Band Sterrenlicht S koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals