Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFU3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L

Houd je sportprestaties bij met de duurzame Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L. Dit krachtige titanium horloge is bestand tegen ruige omstandigheden. De Apple Watch Ultra is stofbestendig, waterdicht en speciaal ontworpen voor activiteiten in de natuur. Het Trail bandje is licht, dun en kan eenvoudig worden aangepast tijdens het sporten. Op het grote en heldere 49 millimeter scherm kun je in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens bekijken, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als je GPS gebruikt. De nieuwe GPS-sensor is zeer nauwkeurig en werkt ook goed in bosrijke gebieden of tussen hoge gebouwen. Je kunt de Watch Ultra gemakkelijk bedienen met natte handen of zelfs met handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en de nieuwe actieknop. Met 4G kun je bellen en berichten versturen zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Houd er rekening mee dat je hiervoor een eSim-abonnement nodig hebt. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere scherm van 49 mm zie je tijdens het sporten in één oogopslag al je fitnessgegevens. De batterij van de Apple Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je jouw Watch tijdens elke sport dragen.

Minpunten
  • De horlogekast van de Apple Watch is groter dan andere modellen, met een diameter van 49mm. Je kunt de Apple Watch Ultra niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige M/L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals