Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFX3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L

Houd je voortgang bij tijdens het sporten met de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band in het stoere Zwart/Grijs M/L. Dit horloge van stevig titanium kan tegen een stootje en is speciaal ontworpen voor activiteiten in de ruige natuur. Het Trail bandje is licht, dun en eenvoudig aan te passen tijdens het sporten. Op het grote en heldere 49 millimeter scherm zie je in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs wanneer de gps is ingeschakeld. De nieuwe gps-sensor is extra nauwkeurig en werkt ook goed in het bos of tussen hoge gebouwen. Je kunt de Watch Ultra gemakkelijk bedienen, zelfs met natte handen of handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en de nieuwe actieknop. Met 4G kun je bellen en berichten versturen zonder dat je iPhone in de buurt is. Hiervoor heb je wel een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere scherm van 49mm zie je in één oogopslag al je fitnessgegevens tijdens het sporten. De batterij van Apple Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je jouw Watch tijdens elke sport omhouden.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een diameter van 49 mm, wat groter is dan andere modellen van de Apple Watch. Je kunt Apple Watch Ultra niet gebruiken met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs M/L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals