Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQFW3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M

Houd je voortgang tijdens het sporten bij met de duurzame Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M. Dit stevige horloge van titanium is bestand tegen ruige omstandigheden. De Apple Watch Ultra is stofbestendig, waterdicht en speciaal ontworpen voor activiteiten in de natuur. De Trail Band is licht, dun en gemakkelijk verstelbaar tijdens het sporten. Op het grote en heldere 49 millimeter scherm kun je in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens zien, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als je de gps-functie gebruikt. De nieuwe gps-sensor is extra nauwkeurig en werkt zelfs goed in het bos of tussen hoge gebouwen. Je kunt de Watch Ultra gemakkelijk bedienen met natte handen of handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en nieuwe actieknop. Met de 4G-functionaliteit kun je bellen en berichten versturen zonder dat je je iPhone in de buurt hoeft te hebben. Hiervoor heb je wel een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere scherm van 49mm zie je tijdens het sporten in één oogopslag al je fitnessgegevens. De batterijduur van Apple Watch Ultra kan wel oplopen tot 36 uur. Dankzij de waterdichte en stevige titanium horlogekast kun je jouw Watch tijdens elke sport dragen.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een diameter van 49mm, wat groter is dan andere modellen van de Apple Watch. Je kunt de Apple Watch Ultra niet gebruiken met een Android-telefoon.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Zwart/Grijs S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals