1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Audio Technica AT-LP120XBT-USB Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP120XBT-USB. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP120XBT-USB.

Specificaties Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP120xBT-USBBK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Geniet van je vinylplaten in de moderne tijd met de Audio Technica AT-LP120XBT-USB. Deze platenspeler biedt de mogelijkheid om je platen draadloos af te spelen via Bluetooth op een speaker of koptelefoon. Geen gedoe meer met kabels, maar direct streamen van je favoriete muziek. Naast het gemak van draadloos afspelen, zorgt de anti-skating functie ervoor dat de naald en toonarm perfect in balans blijven. Dit resulteert in een uitstekende geluidskwaliteit. Wil je je vinylplaten digitaliseren? Dan is deze platenspeler de perfecte keuze. Sluit de platenspeler eenvoudig aan op je pc via een USB-kabel en neem je muziek op in MP3-formaat. Zo kun je je geliefde vinylcollectie altijd en overal beluisteren, ook als je onderweg bent. Met de Audio Technica AT-LP120XBT-USB wordt het afspelen en digitaliseren van je vinylplaten een waar genot. Ervaar de warme klanken van je favoriete muziek en geniet van het gemak van draadloos streamen. Met deze platenspeler haal je het beste uit zowel het verleden als de toekomst van muziek.

Pluspunten
  • Via bluetooth kun je draadloos jouw platen naar een speaker of koptelefoon streamen. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een optimale geluidskwaliteit. Je kunt jouw platen digitaliseren door ze via de usb-aansluiting op een computer te zetten.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP120XBT-USB ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XBT-USB is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XBT-USB koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals