Audio Technica AT-LP120XUSB Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP120XUSB. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP120XUSB.

Specificaties Audio Technica AT-LP120XUSB

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP120XUSBBK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP120XUSB

Met de Audio Technica AT-LP120XUSB geniet je optimaal van de nostalgie van vinylplaten, zowel uit het verleden als het heden. Dankzij het anti-skating mechanisme blijft de naald perfect in balans met de toonarm, wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Maar deze platenspeler biedt meer dan alleen luisterplezier. Wil je jouw geliefde platen omzetten naar digitale muziek? Sluit dan eenvoudigweg de platenspeler met een usb-kabel aan op je pc. Op die manier worden jouw favoriete nummers moeiteloos gedigitaliseerd naar het populaire mp3-formaat. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze veelzijdige platenspeler ook over een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem probleemloos kunt aansluiten op elke receiver of speakerset naar keuze. Met de Audio Technica AT-LP120XUSB haal je een waar stukje vakmanschap in huis. Het strakke design en de hoogwaardige materialen zorgen voor een luxueuze uitstraling die perfect past in elke interieurstijl. Bovendien is deze platenspeler voorzien van een direct-drive motor, waardoor je geen last hebt van ongewenste trillingen en een precieze en stabiele rotatie van de plaat krijgt. Daarnaast biedt de platenspeler de mogelijkheid om de afspeelsnelheid aan te passen, zodat je zowel naar 33 1/3, 45 als 78 toerenplaten kunt luisteren. Met de AT-LP120XUSB.

Pluspunten
  • Anti-skate houdt de naald en toonarm in evenwicht voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Je digitaliseert je platen via de USB-ingang op een computer. Met de ingebouwde voorversterker kun je de speler op elke receiver of speakerset aansluiten.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP120XUSB

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP120XUSB ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XUSB is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XUSB koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals