Audio Technica AT-LP120XUSBHC Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP120XUSBHC. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP120XUSBHC.

Specificaties Audio Technica AT-LP120XUSBHC

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP120XUSBSV

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP120XUSBHC

Met de Audio Technica AT-LP120XUSBHC kun je genieten van de nostalgische klanken van je favoriete vinylplaten, zowel uit het verleden als het heden. Deze platenspeler is uitgerust met een naald en toonarm die perfect in balans gehouden worden door het anti-skating mechanisme. Hierdoor wordt een uitzonderlijk hoogwaardige geluidskwaliteit geproduceerd, zodat je volop kunt genieten van de rijke klanken van je geliefde muziek. Naast het afspelen van je vinylcollectie, biedt de AT-LP120XUSBHC ook de mogelijkheid om je platen te digitaliseren. Sluit eenvoudigweg de platenspeler aan op je pc via de meegeleverde usb-kabel en laat je geliefde tracks omzetten naar het mp3 formaat. Zo kun je ook onderweg genieten van je favoriete nummers, zonder dat je de hele platencollectie mee hoeft te nemen. Deze veelzijdige platenspeler is voorzien van een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem probleemloos kunt aansluiten op elke receiver of speakerset. Hierdoor kun je de muziek tot in elk hoekje van je huis laten klinken, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. Met de Audio Technica AT-LP120XUSBHC haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een handige tool om je geliefde vinylcollectie te digitaliseren en te delen met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Anti-skating zorgt voor een evenwichtige balans tussen de naald en de toonarm om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te garanderen. Je kunt je platen digitaliseren door middel van de USB-ingang op een computer. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler op elke receiver of speakerset aansluiten.

Minpunten
  • De draaitafel is niet volledig automatisch, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag bewegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP120XUSBHC

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP120XUSBHC ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XUSBHC is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP120XUSBHC koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals