Audio Technica AT-LP5X Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP5X. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP5X.

Specificaties Audio Technica AT-LP5X

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP5X

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP5X

Met de Audio Technica AT-LP5X kun je eindelijk weer genieten van je geliefde vinylplaten. Deze platenspeler is uitgerust met een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem rechtstreeks kunt aansluiten op je speakers. Heb je al een versterker? Geen probleem, je kunt de ingebouwde versterker van de platenspeler uitschakelen en gebruik maken van je eigen versterker. De AT-LP5X wordt geleverd inclusief naald en element, dus je kunt direct aan de slag met je favoriete platen. En het beste van alles? Deze platenspeler ondersteunt niet alleen de standaard toerentallen van 33 en 45, maar ook de nostalgische 78 toerenplaten. Dus als je een verzameling hebt van die oude, zeldzame platen, dan is deze speler echt iets voor jou. Schakel moeiteloos tussen de verschillende toerentallen en geniet van de warme, authentieke klank van vinyl. Met de Audio Technica AT-LP5X haal je niet alleen een prachtige platenspeler in huis, maar ook een stukje nostalgie en kwaliteit. Of je nu een fervent vinylverzamelaar bent of gewoon wilt genieten van de unieke geluidservaring die vinyl te bieden heeft, deze platenspeler is een geweldige keuze. Laat je betoveren door de charme van vinyl en breng je muziekcollectie weer tot leven met de Audio Technica AT-LP5X.

Pluspunten
  • Je kunt de platenspeler op een receiver aansluiten zonder voorversterker. Met de meegeleverde naald en element kun je de speler direct gebruiken. Je kunt platen afspelen met een snelheid van 33, 45 of 78 toeren.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP5X

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP5X ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP5X is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP5X koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals