Audio Technica AT-LP60XBTBK Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP60XBTBK. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP60XBTBK.

Specificaties Audio Technica AT-LP60XBTBK

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP60XBTBK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP60XBTBK

Met de Audio Technica AT-LP60XBTBK kun je overal in de kamer genieten van je favoriete vinylplaten, zonder gedoe met kabels. Deze draaitafel is uitgerust met Bluetooth, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met een speaker. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook een koptelefoon aansluiten om in alle rust te genieten van je platen. Dankzij het volautomatische ontwerp kun je met slechts één druk op de knop je platen afspelen. En wanneer een plaat is afgelopen, zal de toonarm automatisch omhoog gaan. Naast het gemak van draadloos afspelen, beschikt de AT-LP60XBTBK ook over een ingebouwde voorversterker. Hierdoor kun je deze platenspeler eenvoudig aansluiten op elke receiver of speakerset die je al in huis hebt. Dit betekent dat je geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen om te kunnen genieten van je vinylcollectie. De platenspeler is ook uitgerust met een stofkap, die je platen beschermt tegen stof en krassen wanneer deze niet in gebruik is. Kortom, met de Audio Technica AT-LP60XBTBK haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke draaitafel in huis, die zorgt voor urenlang luisterplezier.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via bluetooth. De platenspeler is volautomatisch, dus je speelt een plaat af met één druk op de knop. Met de ingebouwde voorversterker kun je de speler aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • Je digitaliseert platen niet via de USB-ingang op een computer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP60XBTBK

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP60XBTBK ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XBTBK is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XBTBK koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals