Audio Technica AT-LP60XBTWH Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP60XBTWH. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP60XBTWH.

Specificaties Audio Technica AT-LP60XBTWH

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP60XBTWH

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP60XBTWH

Met de Audio Technica AT-LP60XBT kun je nu overal in de kamer genieten van je favoriete vinylplaten, zonder dat je last hebt van vervelende kabels. Deze platenspeler is voorzien van Bluetooth, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met een speaker. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook moeiteloos een koptelefoon aansluiten, zodat je in alle rust kunt genieten van je muziek. Deze platenspeler is niet alleen draadloos en veelzijdig, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts één druk op de knop speel je jouw favoriete platen af. En wanneer een plaat is afgelopen, zal de toonarm automatisch omhoog gaan. Geen gedoe meer met het handmatig bedienen van de platenspeler! Bovendien is de AT-LP60XBT uitgerust met een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op elke receiver of speakerset. Met de Audio Technica AT-LP60XBT haal je niet alleen een prachtig stuk technologie in huis, maar ook een echte eyecatcher. Het strakke en moderne design past perfect in elke kamer. Dus waar wacht je nog op? Breng de warme en authentieke klanken van vinylplaten tot leven met deze geweldige platenspeler!

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via Bluetooth. De platenspeler is volledig automatisch, zodat je met één druk op de knop een plaat kunt afspelen. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • Je digitaliseert geen platen via de USB-ingang op een computer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP60XBTWH

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP60XBTWH ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XBTWH is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XBTWH koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals