Audio Technica AT-LP60XUSBGM Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LP60XUSBGM. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LP60XUSBGM.

Specificaties Audio Technica AT-LP60XUSBGM

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP60XUSBGM

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP60XUSBGM

Met de Audio Technica AT-LP60X kun je nu eindelijk genieten van je favoriete vinylplaten en deze ook nog eens gemakkelijk digitaliseren. Sluit de platenspeler eenvoudig aan op je computer via de usb-ingang en zet al je geliefde platen om naar het populaire mp3-formaat. De volautomatische functie zorgt ervoor dat je met slechts één druk op de knop je plaat kunt afspelen. En wanneer het album of nummer ten einde is, zal de toonarm automatisch omhoog gaan, waardoor je plaat in perfecte staat blijft. Met de ingebouwde voorversterker van de Audio Technica AT-LP60X kun je deze platenspeler moeiteloos aansluiten op elke receiver of speakerset. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete muziek met de beste geluidskwaliteit, waar je ook bent in huis. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer of wilt feesten in de tuin, deze platenspeler is de perfecte aanvulling op elke muziekinstallatie. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp is de Audio Technica AT-LP60X niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De grijze kleur geeft een eigentijdse uitstraling en past perfect bij elke stijl. Dus waar wacht je nog op? Haal nu de Audio Technica AT-LP60X in huis en geniet van het beste van beide werelden: de warme klanken van vinyl en het gemak van digitale muziek.

Pluspunten
  • Je digitaliseert je platen door middel van de USB-aansluiting op een computer. De platenspeler is volledig automatisch, waardoor je met slechts één druk op de knop een plaat afspeelt. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler gemakkelijk aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • Zonder anti-skating wordt de naald en toonarm niet altijd goed in balans gehouden, wat resulteert in een lagere geluidskwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP60XUSBGM

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LP60XUSBGM ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XUSBGM is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LP60XUSBGM koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals