1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LPW30TK

Audio Technica AT-LPW30TK Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Audio Technica AT-LPW30TK. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Audio Technica AT-LPW30TK.

Specificaties Audio Technica AT-LPW30TK

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LPW30TK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LPW30TK

Met de Audio Technica AT-LPW30 kun je nu genieten van je oude platen in een ongekende geluidskwaliteit. Deze platenspeler zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in de muziekervaring. Terwijl de naald en toonarm de plaat afspelen, ontstaat er een subtiel druk die de geluidskwaliteit naar een hoger niveau tilt. Dit betekent dat je elk detail en elke nuance van de muziek kunt horen, alsof de artiest recht voor je staat. De AT-LPW30 is voorzien van anti-skating technologie, waardoor de naald en toonarm altijd perfect in balans blijven. Dit zorgt voor een kristalhelder geluid zonder vervorming. Daarnaast is deze platenspeler uitgerust met een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem eenvoudig kunt aansluiten op elke receiver of versterker. Met zijn stijlvolle ontwerp en warme houten afwerking is de AT-LPW30 niet alleen een hoogwaardige audiocomponent, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Haal de nostalgie terug en geniet van je vinylcollectie op een geheel nieuwe manier met de Audio Technica AT-LPW30.

Pluspunten
  • Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een optimale geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde voorversterker kan de speler worden aangesloten op elke versterker of speakerset.

Minpunten
  • De draaitafel is niet volautomatisch, dus moet je de toonarm handmatig opheffen en laten zakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LPW30TK

Om erachter te komen of de Audio Technica AT-LPW30TK ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LPW30TK is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Audio Technica AT-LPW30TK koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals