Beurer LW230 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Beurer LW230 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Beurer LW230 Wit.

Specificaties Beurer LW230 Wit

Merk

Beurer

Fabrikantcode

66049

Omschrijving van de Beurer LW230 Wit

De Beurer LW230 Wit luchtwasser is een innovatief apparaat dat de lucht in ruimtes tot 40 vierkante meter reinigt en bevochtigt. Met behulp van twee roterende schijven verwijdert dit apparaat op een unieke manier fijnstof uit de lucht, vergelijkbaar met hoe regen de lucht buiten schoon houdt. Deze schijven draaien constant rond in water, waardoor het fijnstof zich aan het water hecht en uit de lucht wordt verwijderd. Bij aankoop van de Beurer LW230 Wit worden er ionen pads van Silvertex meegeleverd. Deze pads hebben een bijzondere eigenschap, ze voorkomen namelijk de groei van bacteriën, schimmels en algen in het waterreservoir. Het beste van alles is dat dit apparaat geen filters heeft. Dit betekent dat je geen tijd en moeite hoeft te verspillen aan het vervangen van filters, zodat de luchtwasser zijn werk kan blijven doen. Het is belangrijk om te weten dat een luchtbevochtiger een paar dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Dit betekent dat het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken. Maar maak je geen zorgen, zodra de luchtvochtigheid is bereikt, zal het waterverbruik weer normaal worden. Met de Beurer LW230 Wit luchtwasser haal je een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis dat zorgt voor schone en gezonde lucht in jouw leefomgeving.

Pluspunten
  • Deze luchtbevochtiger heeft geen filters, wat resulteert in lagere onderhoudskosten. Je wordt gewaarschuwd wanneer de waterbak leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet plotseling stopt met werken. Het display heeft dimbare verlichting, waardoor je het ook zonder problemen in de slaapkamer kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor de meting van luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Beurer LW230 Wit

Om erachter te komen of de Beurer LW230 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Beurer LW230 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Beurer LW230 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals