1. blackfriday
  2. BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

20522

Omschrijving van de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Met de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger wordt het reinigen van jouw houten en harde vloeren een zorgeloze taak. Deze vloerreiniger is speciaal ontworpen met zachte, wasbare polijstpads om ervoor te zorgen dat je vloeren voorzichtig worden gereinigd zonder krassen achter te laten. Deze innovatieve vloerreiniger is perfect geschikt voor kwetsbare vloertypes, zodat je met een gerust hart kunt schoonmaken. Dankzij de handige sprayfunctie kun je eenvoudig het schoonmaakmiddel doseren op je vloer via het handvat. De pads draaien op hoge snelheid, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos wordt verwijderd, zelfs van je tegelvloer. Een ander handig kenmerk van deze vloerreiniger is dat de polijstpads wasbaar zijn, waardoor je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook het milieu. Met de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger krijg je niet alleen een grondig gereinigde vloer, maar ook een vloer die er als nieuw uitziet. Maak je vloeren glanzend schoon en geniet van een frisse en hygiënische omgeving in je huis met deze handige vloerreiniger.

Pluspunten
  • Geschikt voor het reinigen van delicate vloeren door de wasbare polijstpads en het speciale reinigingsmiddel. Met de draaibare voet kun je gemakkelijk manoeuvreren rondom je meubels.

Minpunten
  • Met deze elektrische dweil kan geen tapijt worden gereinigd. Het vuile water wordt niet met kracht van de borstels afgezogen, dus moet je de borstels regelmatig zelf schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 20522 SpinWave vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals