BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

2225N

Omschrijving van de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger heb je de ultieme reinigingsoplossing voor al je vloeren. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige dierenharen uit je tapijt of het grondig schoonmaken van je houten vloer, deze veelzijdige reiniger kan het allemaal. Het unieke ontwerp stelt je in staat om te zuigen, dweilen en drogen in slechts één beweging, waardoor je kostbare tijd bespaart en je vloeren stralend schoon blijven. Deze vloerreiniger is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor je de controle hebt over het soort oppervlak waaraan je werkt. Met de twee watertanks blijft het schone water gescheiden van het vuile water, wat zorgt voor een optimale schoonmaakervaring. Bovendien wordt er een speciaal reinigingsstation meegeleverd, waarin je de vloerreiniger na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken, inclusief de borstelrol. Met de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger hoef je je nooit meer zorgen te maken over vuile vloeren. Geniet van een moeiteloze en grondige reiniging, ongeacht het type vloer dat je hebt. Voeg dit innovatieve reinigingsapparaat toe aan je huishouden en ervaar het gemak en de efficiëntie van de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger.

Pluspunten
  • De stofzuiger zuigt vuil op, dweilt en droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. De vuilwaterbak heeft een filter voor dierenharen en er blijven geen haren vastzitten rondom de speciale borstel. Na gebruik plaats je de stofzuiger in de houder

    .

    Deze reinigt de borstel, zodat hij keurig gereed is voor de volgende schoonmaakklus.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger heeft geen draadloze functie, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2225N CrossWave Pet Pro 3-in-1 vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals