BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

2582N

Omschrijving van de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

De BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger is de perfecte oplossing voor een grondige reiniging van al je vloeren. Of je nu tapijt, houten vloeren of tegels hebt, deze snoerloze vloerreiniger zuigt, dweilt en droogt alles in één beweging. Met het meegeleverde reinigingsmiddel verwijder je moeiteloos dierenharen uit het tapijt en zelfs het meest hardnekkige vuil van je houten vloer. Het handige handvat maakt het bedienen van de vloerreiniger een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig aangeven op welk oppervlak je aan het werk bent, zodat de vloerreiniger optimaal presteert. Dankzij de 2 watertanks blijft het schone en vuile water gescheiden, waardoor je altijd verzekerd bent van het beste schoonmaakresultaat. Bij de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger wordt ook een speciaal reinigingsstation meegeleverd. Hiermee maak je na het reinigen eenvoudig de vloerreiniger schoon, inclusief de borstelrol. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënische en efficiënte reiniging. Met deze innovatieve vloerreiniger bespaar je niet alleen tijd, maar geniet je ook van een brandschoon resultaat op al je vloeren.

Pluspunten
  • Omdat deze elektrische dweil draadloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact. De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder zodat de microvezelrollen gereinigd worden.

Minpunten
  • Je draagt deze vloerreiniger minder makkelijk de trap op, want hij weegt namelijk 4,9 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2582N CrossWave Cordless Pro 3-in-1 vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals