BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

2765N

Omschrijving van de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger

De BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger is de ultieme schoonmaakoplossing voor al jouw vloeren. Of je nu tapijt, hout of andere oppervlakken hebt, deze krachtige reiniger kan alles aan. Dankzij de zachte microvezelrol hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je kwetsbare houten vloer. De rollen worden automatisch gereinigd in het handige reinigingsstation, zodat je ze niet zelf hoeft te wassen. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je de vloerreiniger snel weer kunt gebruiken. Met de 3-in-1 functie van deze vloerreiniger hoef je niet alleen te dweilen, maar zuig je ook vuil op. Na het reinigen droogt de vloerreiniger de vloer, waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook geniet van een volledig schone en droge vloer. De accu van de vloerreiniger is in slechts 4 uur volledig opgeladen, zodat je snel aan de slag kunt gaan met je volgende schoonmaakklus. Met de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger sla je niet twee, maar drie vliegen in één klap. Maak je vloeren grondig schoon, bespaar tijd en geniet van een schone en droge vloer.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt jouw vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Na gebruik zet je de vloerreiniger in de houder zodat de microvezelrollen worden gereinigd. Omdat deze elektrische dweil snoerloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger is niet zo gemakkelijk mee te nemen de trap op, aangezien hij 5,2 kilogram weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max - XL 3-in-1 Vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals