1. blackfriday
  2. BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3401N

Omschrijving van de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger wordt het reinigen van je vloer een fluitje van een cent. Deze innovatieve vloerreiniger combineert het schrobben en opzuigen van vuil in één handig apparaat. Dankzij de draadloze functie hoef je tijdens het schoonmaken niet constant van stopcontact te wisselen, wat je kostbare tijd bespaart. Deze veelzijdige vloerreiniger is speciaal ontworpen om moeiteloos modderige afdrukken en ander vuil van je huisdier te verwijderen. Hij is uitgerust met een speciale filter en borstel die effectief dierenharen en -vuil tegenhouden, waardoor ze niet vast komen te zitten. Bovendien heeft het waterreservoir een slimme afscheiding tussen schoon en vies water, zodat je altijd kunt genieten van een hygiënisch schone vloer. Na het schoonmaken hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen van de vloerreiniger zelf. Met slechts een druk op de knop activeer je de zelfreinigingsfunctie, die de borstelrol en het interieur van het apparaat grondig reinigt. Zo blijft je vloerreiniger altijd in topconditie en klaar voor de volgende schoonmaakklus. Ervaar het gemak en de efficiëntie van de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger en geniet van een schone en frisse vloer in een handomdra.

Pluspunten
  • Je hebt alle vrijheid van beweging omdat deze vloerreiniger draadloos is. De vloerreiniger veegt vuil op, dweilt en droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. De vuilwatertank heeft een filter voor dierenharen en er blijven geen haren vastzitten rondom de speciale borstel.

Minpunten
  • De batterij heeft een gebruiksduur van 30 minuten en moet vervolgens weer 4 uur worden opgeladen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals