BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3551N

Omschrijving van de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger maak je niet alleen je vloer schoon, maar zuig je ook vuil op en boen je grondig. Deze veelzijdige vloerreiniger is perfect voor het opruimen van ongelukjes met eten of drinken. Je bespaart hiermee niet alleen tijd, maar ook gedoe met doekjes. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het verspreiden van vuil, dankzij het handige reservoir voor vuil water. De BISSELL 3551N Crosswave C3 Select is zelfs geschikt voor tapijten, dankzij zijn speciale vloerkleedmodus. Je bedient de vloerreiniger eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep, die perfect in de hand ligt tijdens het schoonmaken. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder, die niet alleen de borstel reinigt, maar ook de vloerreiniger oplaadt voor het volgende schoonmaakrondje. Met de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij zijn multifunctionaliteit en handige functies, zoals het reservoir voor vuil water en de vloerkleedmodus, is deze vloerreiniger een onmisbare schoonmaakhulp in ieder huishouden.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Het waterreservoir heeft een scheiding tussen schoon en vuil water, waardoor je niet met vuil water schoonmaakt. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder

    .

    Deze reinigt de borstel, zodat hij keurig klaar staat voor de volgende schoonmaakklus.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger heeft geen draadloze functie, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals