BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3570N

Omschrijving van de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Met de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Deze innovatieve vloerreiniger combineert drie functies in één apparaat, waardoor je tijd en energie bespaart. Met één enkele schoonmaakbeurt kun je boenen, stofzuigen en dweilen, voor een vlekkeloos schone vloer. Deze vloerreiniger maakt gebruik van een uniek systeem waarbij de vloer eerst wordt natgemaakt, vervolgens wordt geschrobd met de borstelrol en tenslotte wordt het vuile water opgezogen. Het geavanceerde waterreservoir zorgt ervoor dat het schone en vuile water gescheiden blijven. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een hygiënisch schoonmaakproces. Wat deze vloerreiniger echt onderscheidt, is het feit dat hij draadloos is en werkt op een accu. Dankzij de krachtige accu kun je tot wel 30 minuten lang schoonmaken zonder onderbreking. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten, maar volledige bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Bij de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger wordt een speciale reinigingsvloeistof meegeleverd, die zorgt voor optimale resultaten. Na het schoonmaken plaats je de vloerreiniger eenvoudig in het oplaadstation, waar hij in slechts 4 uur volledig wordt opgeladen voor het.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, maakt schoon én droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Deze vloerreiniger werkt op een batterij, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het schoonmaken. Het waterreservoir heeft een apart gedeelte voor schoon en vuil water, zodat je dus niet met vuil water schoonmaakt.

Minpunten
  • This floor cleaner is quite loud with a sound level of 80 decibels.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger

Om erachter te komen of de BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BISSELL 3570N Crosswave C6 Cordless Pro - 3-in-1 Vloerreiniger koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals