1. blackfriday
  2. BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt.

Specificaties BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168DSM-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Met de veelzijdige BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt maak je moeiteloos diverse oppervlakken en ruimtes schoon. Deze stoomreiniger is niet alleen geschikt voor het reinigen van vloeren, maar ook voor de badkamer en ramen. Met de SteaMitt, die als een handschoen fungeert, kun je zelfs hardnekkig vuil aanpakken. En met de bijgeleverde textieldoek kun je zelfs je bank opfrissen. Binnen slechts 15 seconden is de stoomreiniger klaar voor gebruik. Je hoeft alleen maar de juiste instelling voor de ondergrond te kiezen en de stoommop doet de rest. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien doodt de stoomreiniger maar liefst 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, zonder dat je hiervoor chemische middelen hoeft te gebruiken. Bij deze stoomreiniger ontvang je tevens 4 verschillende doeken, die je na gebruik eenvoudig kunt uitwassen in de wasmachine. Met de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt hoef je nooit meer verschillende schoonmaakmiddelen in huis te halen. Deze alles-in-één stoomreiniger is geschikt voor diverse oppervlakken en ruimtes, waardoor je tijd en geld bespaart. Of je nu je vloer wilt reinigen, de badkamer wilt ontsmetten of de ramen wilt laten glanzen, met deze stoomreiniger kun je het allemaal.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Bij de stoomreiniger zit een stoomhandschoen inbegrepen. Het is eenvoudig om de stoomkracht aan te passen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 0,5 liter, dus je zult het vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals