BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM15FX10-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires haal je een veelzijdige stoomreiniger in huis die perfect is voor het schoonmaken van vloeren. Maar dat is nog niet alles! Deze stoomreiniger wordt geleverd met maar liefst 10 verschillende accessoires, waardoor je hem niet alleen kunt gebruiken voor het reinigen van je vloeren, maar ook voor je kleding, barbecue en ramen. De stoomreiniger is binnen slechts 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij de handige bediening via de handgreep kun je eenvoudig schakelen tussen de 2 verschillende stoomstanden. En het beste van alles is dat je het waterreservoir kunt bijvullen terwijl je aan het stomen bent, zonder dat je de stoomreiniger hoeft uit te schakelen. Hierdoor kun je ononderbroken schoonmaken en bespaar je kostbare tijd. Daarnaast wordt deze stoomreiniger geleverd met een handig kledingstomer opzetstuk. Hiermee kun je niet alleen je favoriete kledingstukken stomen, maar ook je gordijnen weer kreukvrij maken. Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires haal je een allround schoonmaakoplossing in huis die je helpt om al je reinigingsklussen moeiteloos en efficiënt uit te voeren.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde accessoires kunt u deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. U kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die u uitvoert. Dankzij het gewicht van 1,8 kilogram kunt u de stoomreiniger gemakkelijk door het hele huis meenemen.

Minpunten
  • Er past slechts 0,5 liter in het waterreservoir, dus je zult het vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals