BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM1615DSG-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1600W Stoommop met 15 accessoires en SteaMitt haal je een veelzijdige stoomreiniger in huis. Deze stoommop is perfect voor het reinigen van diverse harde vloersoorten, zoals keramische tegels en betonvloeren. Maar dat is nog niet alles, hij is ook geschikt voor het schoonmaken van de keuken, badkamer en zelfs ramen. Dankzij de Autoselect-functie komt de juiste hoeveelheid stoom automatisch vrij, waardoor je je volledig kunt concentreren op het schoonmaken. Bij deze stoommop ontvang je ook een speciale deltavoet, waarmee je zelfs de lastigste hoeken moeiteloos kunt reinigen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een SteaMitt stoomhandschoen meegeleverd voor het reinigen van kleinere oppervlakken. Deze stoomreiniger doodt maar liefst 99,9 procent van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, allemaal zonder het gebruik van chemische middelen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er maar liefst 7 verschillende schoonmaakdoeken meegeleverd, die je eenvoudig kunt reinigen in de wasmachine. Met de BLACK+DECKER 1600W Stoommop met 15 accessoires en SteaMitt wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Je kunt eenvoudig de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Bij de stoomreiniger zit ook een stoomhandschoen inbegrepen.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 0,5 liter, je zult dus vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals