1. blackfriday
  2. BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168D-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 8 accessoires is de ideale schoonmaakpartner voor al jouw harde vloeren. Of het nu gaat om keramische tegels, betonvloeren of vinyl vloeren, deze stoomreiniger zorgt voor een grondige reiniging. Met de handige AutoSelect techniek hoef je alleen maar het type vloer te selecteren en de stoomreiniger past automatisch de juiste hoeveelheid stoom aan. Zo ben je altijd verzekerd van optimale resultaten. Dankzij de speciale deltavoet kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken eenvoudig schoonmaken. Geen enkel hoekje wordt overgeslagen! En als je per ongeluk morst op je tapijt, hoef je je geen zorgen te maken. Met een snelle opwarmtijd van slechts 15 seconden kun je de vlek direct schoonmaken, zonder kostbare tijd te verspillen. En wanneer je de badkamer of gootsteen wilt schoonmaken, komt de ingebouwde handstomer goed van pas. Hiermee kun je gemakkelijk en hygiënisch te werk gaan. Met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop worden ook 8 handige accessoires meegeleverd. En na het reinigen kun je de meegeleverde doeken eenvoudig in de wasmachine schoonmaken, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Kortom, met deze stoomreiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je snel van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Je past de hoeveelheid stoom eenvoudig aan op basis van de schoonmaaktaak die je uitvoert. Je gebruikt de stoomreiniger ook om tapijt of vloerkleden te reinigen. De stoomreiniger is uitgerust met een ingebouwde handstomer.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 0,5 liter, dus moet je het vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals