BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst.

Specificaties BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSMH1321JMD-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je een buitengewoon veelzijdige stoomreiniger in huis. Naast de basisfuncties zoals grondige reiniging van harde vloeren en andere grote oppervlakken, blinkt deze 17-in-1 stoomreiniger vooral uit in zijn veelzijdigheid. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de stoomreiniger maar liefst 17 verschillende schoonmaakklussen een stuk eenvoudiger. Met de flexibele slang, diverse opzetstukken en de handstoomreiniger kun je zelfs moeilijk bereikbare plekjes schoonmaken, en met het meegeleverde opzetstuk voor textiel kun je zelfs meubels en kleding opfrissen. Na het gebruik van de stoomreiniger hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. De stoomboiler is voorzien van een zelfreinigend systeem tegen kalkaanslag en de meegeleverde stoomdoeken kunnen eenvoudig in de wasmachine worden gereinigd. Let op: bij levering kan de stoomreiniger van binnen nat zijn als gevolg van een waterdichtheidstest in de fabriek. Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je niet zomaar een stoomreiniger in huis, maar een werkelijk multifunctioneel schoonmaakwonder. Deze stoomreiniger biedt niet alleen de basisfuncties voor het grondig reinigen van harde vlo.

Pluspunten
  • Je maakt ook oppervlakken in je badkamer en keuken schoon met behulp van de meegeleverde handstomer. Met het speciale opzetstuk kun je de stoomreiniger ook gebruiken om kleding op te frissen en te ontkreuken. De stoomreiniger warmt op binnen 15 seconden.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 500 milliliter, waardoor je het vaak moet bijvullen. Vanwege het gewicht van ruim 5 kilogram is het moeilijker om deze stoomreiniger de trap op te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals