1. blackfriday
  2. BLACK+DECKER FSM1630

BLACK+DECKER FSM1630 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de BLACK+DECKER FSM1630. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de BLACK+DECKER FSM1630.

Specificaties BLACK+DECKER FSM1630

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSM1630-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER FSM1630

Voor een grondige en effectieve reiniging van je vloer is de BLACK+DECKER FSM1630 de ideale keuze. Deze stoommop maakt gebruik van de kracht van stoom om 99,9 procent van de bacteriën te doden, zonder dat er chemicaliën nodig zijn. Met slechts één druk op de knop kun je het type vloer selecteren, waardoor de hoeveelheid stoom automatisch wordt aangepast. Dit betekent dat je de stoommop zelfs veilig kunt gebruiken op gesloten parketvloeren. Het waterreservoir van deze stoommop heeft een capaciteit van maar liefst 500 milliliter en is binnen 15 seconden volledig opgewarmd, zodat je vrijwel direct aan de slag kunt met je schoonmaakklus. En als je tijdens het schoonmaken een hardnekkige vlek tegenkomt, kun je eenvoudig de extra stoomstoot inschakelen om het vuil moeiteloos te verwijderen. De microvezeldoeken die bij de stoommop worden geleverd, nemen al het vuil op en kunnen eenvoudig in de wasmachine worden gewassen, zodat je ze keer op keer kunt hergebruiken. Let op: bij levering kan de stoomreiniger aan de binnenkant vochtig zijn, dit komt doordat deze in de fabriek is getest op waterdichtheid.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde driehoekige stoomvoet kom je ook goed in de hoeken. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je uitvoert. Dankzij een gewicht van 2,9 kilogram kun je de stoomreiniger makkelijk door het hele huis meenemen.

Minpunten
  • In de waterreservoir past maar 500 milliliter, je zult dus vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de BLACK+DECKER FSM1630

Om erachter te komen of de BLACK+DECKER FSM1630 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER FSM1630 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De BLACK+DECKER FSM1630 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals