Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze.

Specificaties Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118784

Omschrijving van de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze

De Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze is een perfecte aanvulling voor jouw strijkplank van 110 bij 30 centimeter. Met zijn elastische onderkant past deze hoes naadloos om elke strijkplank van dit formaat. Het is een complete vervangingsset, zodat je direct weer aan de slag kunt met het strijken. Door de strakke pasvorm van de hoes wordt voorkomen dat deze opbolt en per ongeluk een vouw in je kledingstuk strijkt. Wat deze hoes nog specialer maakt, is het feit dat het gemaakt is van duurzaam materiaal. Het is niet alleen gemakkelijk schoon te maken met een handwasje, maar het heeft ook een schuimlaag van 4 millimeter dik. Dit is twee keer zo dik als de meeste andere strijkplankhoezen op de markt. Hierdoor zullen knopen en ritsen dieper in het schuim wegzakken, waardoor er geen vervelende hobbels ontstaan tijdens het strijken. Dit zorgt voor een nog gladder resultaat. De afmetingen van de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze zijn perfect afgestemd op jouw strijkplank. Je zult merken dat het strijken nog gemakkelijker en efficiënter wordt met deze hoogwaardige hoes. Dus waar wacht je nog op? Maak je strijkklusjes een stuk aangenamer met de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze

Om erachter te komen of de Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek A 110 x 30 cm Morning Breeze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals