Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118869

Omschrijving van de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

De Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves is niet zomaar een gewone strijkplankhoes. Het is een complete vervangingsset die ervoor zorgt dat jouw strijkplank er weer als nieuw uitziet. Met zijn elastische onderkant past de hoes perfect op elke strijkplank met een afmeting van 124 bij 45 centimeter. Deze hoes is niet alleen praktisch, maar ook erg functioneel. Het schuim van de strijkplankhoes is namelijk 4 millimeter dik, waardoor je eenvoudig over knopen en ritsen kunt strijken. Het dikke schuim zorgt ervoor dat de knoop of rits dieper wegzakt, zodat het kledingstuk mooi vlak ligt. Daarnaast is het ook nog eens heel gemakkelijk om de hoes schoon te houden. Is hij vies geworden? Geen probleem! Gewoon een handwasje en hij is weer zo goed als nieuw. Met de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves haal je niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle strijkplankhoes in huis.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Om erachter te komen of de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals