Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim.

Specificaties Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118968

Omschrijving van de Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim

De Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves is de ideale vervangingsset voor jouw strijkplank. Met deze elastische hoes past hij perfect op elke strijkplank met een afmeting van 124 bij 45 centimeter. De hoes is voorzien van een 4 millimeter dik schuim, waardoor het strijken over knopen en ritsen een fluitje van een cent wordt. Het dikke schuim zorgt ervoor dat de knoop dieper wegzakt, waardoor het kledingstuk mooi vlak blijft liggen. Bovendien is deze hoes gemakkelijk schoon te houden. Met een handwasje is hij weer zo goed als nieuw. De Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves heeft een prachtig tropisch bladerenpatroon, waardoor strijken een stuk leuker wordt. Geniet van het gemak en de stijlvolle uitstraling van deze strijkplankhoes. Haal hem vandaag nog in huis en maak jouw strijkklusjes een stuk aangenamer.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim

Om erachter te komen of de Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek C 124 x 45 cm Tropical Leaves 4 mm schuim koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals