Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic.

Specificaties Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

31 73 09

Omschrijving van de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Is jouw huidige strijkplankhoes versleten en ben je op zoek naar een vervanging? Dan is de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic toplaag perfect voor jou. Deze hoogwaardige strijkplankhoes is gemaakt van gemetalliseerd katoen, wat ervoor zorgt dat de warmte van je strijkijzer wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt je strijkgoed sneller glad en bespaar je kostbare tijd. Wat deze strijkplankhoes echt bijzonder maakt, is het schuim dat een dikte heeft van 2 millimeter. Dit is aanzienlijk dikker dan de meeste andere hoezen op de markt. Het voordeel hiervan is dat knopen en ritsen dieper wegzakken in het schuim, waardoor je er gemakkelijker overheen kunt strijken. Geen gedoe meer met haperende strijkijzers tijdens het strijken van die lastige kledingstukken! De Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic toplaag is speciaal ontworpen voor strijkplanken met de afmetingen van 135 x 49 cm. Met deze duurzame en stijlvolle strijkplankhoes geef je jouw strijkplank een frisse en moderne uitstraling. Ga voor efficiëntie en gemak tijdens het strijken en kies voor de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic toplaag.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Om erachter te komen of de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals