Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles.

Specificaties Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

131585

Omschrijving van de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

De Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles is dé oplossing voor een snellere en efficiëntere strijkervaring. Met deze complete vervangingsset hoef je je geen zorgen meer te maken over water dat op de vloer morst tijdens het strijken. De katoenen toplaag van de hoes is voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat het water niet doorlekt. Maar dat is nog niet alles! Deze strijkplankhoes is uitgerust met een unieke 3D textiel technologie aan de binnenkant. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van stoom, waardoor je kleding nog sneller en gladder gestreken wordt. Je zult versteld staan van het resultaat! Daarnaast is de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het koordbinder en stretch-systeem past de hoes perfect op elke strijkplank met dezelfde afmetingen. Geen gedoe meer met het strak trekken van de hoes, hij blijft altijd stevig op zijn plek zitten. Kortom, met deze strijkplankhoes wordt strijken een fluitje van een cent!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

Om erachter te komen of de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals