Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134944

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Met de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black wordt strijken een comfortabele en efficiënte klus. Deze strijkplank is speciaal ontworpen om al je strijkgoed moeiteloos glad te strijken. Met zijn extra brede werkblad biedt hij meer ruimte, zodat je kleding sneller klaar is. Bovendien is er een handige strijkijzerhouder toegevoegd, waarin je jouw stoomstrijkijzer kunt plaatsen tijdens het strijken. De katoenen strijkplankhoes is voorzien van een veerkrachtige schuimlaag, waardoor het strijkijzer soepel over de stof glijdt. Dit zorgt voor een moeiteloze strijkervaring en maakt het eenvoudiger om de gewenste resultaten te behalen. Daarnaast zorgen de antislip beschermdoppen ervoor dat de strijkplank stabiel op de grond staat, zodat je comfortabel en veilig kunt strijken. Deze Brabantia strijkplank is ook voorzien van een handige framevergrendeling, waardoor je de strijkplank gemakkelijk kunt opbergen zonder dat deze ongewenst inklapt. Met zijn stijlvolle en tijdloze Denim Black ontwerp past deze strijkplank perfect in elk interieur. Kortom, met de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black wordt strijken een plezierige en efficiënte bezigheid.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals