Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

219665

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle wordt strijken een eenvoudig en kreukvrij proces. Dankzij het stabiele en verstelbare frame kun je de hoogte van de strijkplank gemakkelijk aanpassen van 69 centimeter naar 96 centimeter. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het strijken geen last krijgt van je rug. De standaardafmeting van de strijkplank is 124 centimeter bij 38 centimeter, waardoor je voldoende ruimte hebt om je kleding glad te strijken. Deze strijkplank is voorzien van handige extra's. Aan het uiteinde van de strijkplank bevindt zich een houder voor je strijkijzer, zodat je deze veilig kunt opbergen tijdens het strijken. Daarnaast beschikt de strijkplank over een kinderslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de strijkplank onverwachts inklapt. Ook is er een transportvergrendeling aanwezig, waardoor de strijkplank niet uitklapt wanneer je hem bijvoorbeeld de trap af draagt. Met de schuimlaag en strijkplankhoes behoren kreukels tot het verleden. Deze strijkplank zorgt ervoor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Of je nu een grote berg wasgoed hebt of alleen een paar kledingstukken wilt strijken, met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle wordt strijken een moeiteloze en plezierige taak.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals