Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134265

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue

Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue wordt strijken een comfortabele en efficiënte klus. Deze strijkplank biedt een breed werkblad, waardoor je meer ruimte hebt om je kleding snel en gemakkelijk glad te strijken. Bovendien wordt er een handige strijkijzerhouder meegeleverd, zodat je jouw stoomstrijkijzer altijd binnen handbereik hebt. De katoenen strijkplankhoes is voorzien van een veerkrachtige schuimlaag, waardoor het strijkijzer moeiteloos over de stof glijdt. Hierdoor wordt het strijken niet alleen sneller, maar ook nog eens veel gemakkelijker. Daarnaast zorgen de antislip beschermdoppen ervoor dat de strijkplank stevig en stabiel op de grond staat, zonder te verschuiven tijdens het strijken. Een handige framevergrendeling zorgt ervoor dat de strijkplank niet ongewenst in- of uitklapt, waardoor je altijd veilig en comfortabel kunt strijken. De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue is niet alleen functioneel, maar heeft ook nog eens een stijlvol design. De denim blauwe kleur geeft een trendy touch aan je strijkruimte. Kortom, deze strijkplank is een onmisbaar item voor iedereen die graag snel en efficiënt strijkt, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Blue koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals