Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118364

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves wordt strijken een fluitje van een cent. Deze strijkplank is speciaal ontworpen om jouw wasgoed moeiteloos kreukvrij te maken. Dankzij de stevige strijkijzerhouder is de plank geschikt voor zowel stoomgeneratoren als gewone stoomstrijkijzers. Bovendien is de strijkplank in hoogte verstelbaar, variërend van 69 centimeter tot 96 centimeter, waardoor rugklachten tijdens het strijken worden voorkomen. Veiligheid staat voorop bij de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves. Met het handige kinderslot hoef je je geen zorgen te maken dat de plank per ongeluk inklapt als je kleine kinderen in de buurt hebt. Daarnaast is de plank voorzien van een transportvergrendeling, zodat hij niet onverwachts uitklapt tijdens het verplaatsen. De schuimlaag en strakke strijkplankhoes zorgen ervoor dat je kleding tijdens het strijken vrij blijft van kreukels. Met deze strijkplank wordt strijken een eenvoudige en plezierige taak.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals