Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134746

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

De Brabantia Strijkplank C, 124x45 cm Denim Black is een must-have voor iedereen die regelmatig strijkt. Met zijn solide stoomunithouder is deze strijkplank perfect geschikt voor stoomgeneratoren. Je zult versteld staan van het gemak waarmee je de strijkplank op de juiste hoogte kunt zetten, want hij is verstelbaar in maar liefst 7 verschillende hoogtes. Hierdoor kun je altijd comfortabel staan tijdens het strijken, zonder je rug te belasten. Wat deze strijkplank echt bijzonder maakt, is het grote strijkoppervlak van 38 centimeter breed. Dit betekent dat je minder vaak het kledingstuk hoeft te verplaatsen, wat je kostbare tijd bespaart. Daarnaast is er aan de zijkant van de strijkplank speciale ruimte gereserveerd voor jouw stoomgenerator, zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens het strijken. En het beste van alles is dat je de Brabantia Strijkplank C na gebruik moeiteloos kunt opbergen. Dankzij het easy-lock systeem blijft de strijkplank stevig opgevouwen, zodat hij niet onverwachts uit elkaar klapt wanneer je hem opbergt. Kortom, deze strijkplank combineert functionaliteit, gemak en stijl in één product. Dus waar wacht je nog op? Maak het strijken een stuk aangenamer met de Brabantia Strijkplank C, 124x45 cm Denim Black!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals